You are currently viewing Si povestile ajung la final

Si povestile ajung la final

Recunostinta! Cred ca este cel mai bun si sincer cuvant pe care il pot folosi pentru a exprima ce au insemnat pentru mine ultimii 5 ani. Pe 28 februarie 2017 am venit prima zi la Itsy Bitsy. Era o perioada tumultoasa in tara si m-a amuzat tare interviul. Eu sunt din Teleorman si am fost intrebata daca am participat la proteste, in Piata Constitutiei sau Victoriei. Pe moment, mi-a parut un mod de a detensiona atmosfera, ba chiar am si refuzat job-ul initial. Dar atat de frumos s-au legat lucrurile, incat am gasit in echipa Itsy Bitsy un mediu cu care m-am identificat 100%, unde am muncit intotdeauna ca o echipa si am gandit cele mai frumoase, jucause si creative proiecte pentru parteneri.

Itsy Bitsy a fost locul in care nu mi s-a spus niciodata „Nu se poate”, ci „Hai sa vedem cum implementam”. Iar de aici incepe o poveste de brainstorming. Uneori intr-un ritm foarte alert, alteori cu clinciuri, dar intotdeauna pentru un scop comun, bine familiilor cu copii.

Mi-am gasit parteneri de distractie, oameni pe care sa ii corup la un stil de viata nesanatos – KFC si chinezesc, dar si care sa ma introduca in tainele inghetatei artizanale si care sa ma aduca cu picioarele pe pamant. Sau sa ma incurajeze in imaginatia mea.

Asa am devenit mamica proiectului Femei care inspira, care imi este tare drag si a devenit un mediu in care femeile pot vorbi deschis despre problemele care le preocupa, inspirandu-le astfel pe cele din jurul lor sa treaca mai usor peste greutati.

Am realizat impreuna 1Unifest, evenimentul care a adunat in 2019 peste 80.000 de copii si parinti in parcul IOR. Am schimbat legi, am organizat evenimente cu zeci de mii de participanti, am gandit proiecte cu impact international si ne-am bucurat impreuna de succesul acestora.

Pentru ca despre asta cred eu ca este vorba intr-o echipa. Comunicare si idei. Chimie si conexiune. Si un pic de matematica uneori.

Si scriu asta pentru a dovedi ca dream job-ul chiar exista, nu este un mit.

Insa visurile se schimba. Si orice schimbare aduce cu sine oameni de descoperit si povesti de scris. Las in urma o echipa sudata, pe care voi incuraja oricand, pe oricine, sa o descopere, din perspectiva de coleg sau colaborator.

Povestea mea in biroul Comercial a ajuns la final, insa nu si povestea noastra impreuna. Sunt convinsa ca ne vom regasi si vom pune impreuna umarul la realizarea aceluiasi scop.

Sunt recunoscatoare pentru toti acesti ani, pentru modul frumos in care ne-am completat, am invatat unii de la ceilalti si am pus la comun ce aveam mai bun pentru a creste impreuna.

Multumesc, Itsy Bitsy! Imi ramai „acasa”-n suflet!

Lasă un răspuns

1 × 3 =