You are currently viewing Oamenii care iti pun lumea in miscare
5 to go

Oamenii care iti pun lumea in miscare

Te-ai gandit vreodata cat de rapid iti poate schimba starea o simpla conversatie cu un strain? Sau cat de mult suntem influentati de dispozitia altei persoane? De cate ori nu ai zis „Ce m-a enervat tipa de la banca!” sau „Ce simpatic e domnul de la casa, mi-a si zambit!”

Pentru mine conteaza foarte mult oamenii de langa. Conteaza doamna de la Fornetti careia ii spun sarut mana in drum spre munca si imi raspunde sa cresti mare, copil! – desi stie ca nu mai sunt de mult unul. La fel si doamna care matura pe strada Leonida si care tot timpul ma cearta cand sunt bosumflata sau ma imbrac in haine largi sau negre, tu esti o domnisoara, ce e cu fusta aia lunga?

Conteaza „domnul meu dragut” de la Broz Guns care a avut o ora si jumatate rabdare cu mine sa trag cu arma, desi sesiunea ar fi trebuit sa dureze 30 de minute. Sau George, baiatul de la TNT, care a facut sa imi dispara teama de secunda aia cand stai pe marginea avionului si urmeaza sa sari de la 4000 de m.

Conteaza pana si random oameni de pe strada care imi zambesc sau care scuipa pe jos. Intr-un fel sau altul, in bine sau in rau, toti imi schimba starea.

Astazi m-am convins inca o data de asta, datorita baiatului de la 5 To Go.

– Doua cappuccino, te rog, unul cu irish si unul simplu!

– Pentru cine este cel cu irish?

– Pentru mine, de ce?

– Cum poti bea asa ceva? Este prea dulce! Am incercat si eu, toata lumea parea incantata de aroma asta.

– Ai vreo alta recomandare?

– Caramel sau vanilie.

– Caramel, no, ntz, no way! Vanilie, da, pare ok-ish!

– Dar le-ai incercat impreuna?

– Nu. 

– Vezi?! De asta inca bei irish! Apoi a luat un pahar si a inceput sa imi prepare si un cappuccino cu vanilie si caramel.

– De unde ai husa de telefon cu PORC? Parea destul de surprins ca am una, mai ales ca nu comercializeaza (cc: Deliric 🙄).

– Este un sticker lipit.

A scos telefonul si mi-a aratat ca are o husa identica 😮, (care erau sansele?!), apoi mi-a intins paharul cu cappuccino. 

– Uite, astept sa imi spui ca ti-am schimbat viata! Dar gusta, gusta acum, este mult mai bun cald!

Am zambit, avea dreptate, este mai bun decat cu irish! 😊

Nu stiu daca mi-a schimbat chiar viata, dar in mod sigur a reusit sa imi faca ziua mai frumoasa! Am plecat de acolo cu un mare zambet pe fata si convingerea ca pana si cel mai mic gest al cuiva iti poate schimba complet perspectiva.

people never forget how you made them feel

Lasă un răspuns

12 + sixteen =